Vind de beste Social Media Specialist

Social Media Marketing uitbesteden

We leven een steeds groter deel van ons leven online en social media wordt steeds meer een onderdeel van ons dagelijks leven. De cijfers liegen er niet om: ook in 2020 is het gebruik van social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest blijven groeien.

Tussen alle gebruikers van de gigantische social media kanalen zit dus een goudmijn aan potentiële klanten, maar tussen de eindeloze stroom van content moet je strategisch te werk gaan om die te bereiken. Dat kan lastig zijn. Gelukkig is er hulp: door je social media marketing uit te besteden aan ervaren specialisten kan jouw bedrijf naar een hoger niveau getild worden.

Waarom social media uitbesteden?

Een Facebook update plaatsen of een foto op Instagram posten lijkt eenvoudig, maar doeltreffende content en advertenties maken is een ander verhaal. In de wereld van complexe algoritmes en #hashtags is het soms makkelijk om verdwaald te raken, en met de hulp van een ervaren social media specialist kom je weer op het pad van succes.

Onze social media marketeers doen namelijk veel meer dan alleen ads en content maken. Jouw core business wordt zorgvuldig omgezet tot een social media marketing strategie die klopt. Door social media marketing uit te besteden worden zorgen zoals tijdgebrek en weinig strategische kennis je uit handen genomen, zodat jouw bedrijf zijn volle potentie bereikt.

Social Media Uitbesteden - Marketing Uitbesteden

De potentie van social media marketing

Je zal hier waarschijnlijk niet voor het eerst horen dat social media marketing flinke potentie heeft. Door social media slim en strategisch te gebruiken zet je dat om naar concrete resultaten. Op die manier realiseer je de volgende doelen:

  • Beter je doelgroep bepalen en bereiken
  • Meer echte volgers
  • Een groter bereik
  • Meer interactie
  • Meer zichtbaarheid en naamsbekendheid
  • Een hogere engagement
  • Meer leads
  • Een sterker marketing funnel

Vind de beste Social Media Marketeer​ voor jouw project

Welke social media kanalen?

Elk social media kanaal werkt weer anders en biedt op eigen unieke wijze verschillende marketing mogelijkheden. Kies het juiste kanaal voor jouw bedrijf, doelgroep en doelstellingen om jouw social media marketing naar een hoger niveau te tillen.

Instagram Marketing

Een foto zegt misschien meer dan duizend woorden, maar voor succesvolle social media marketing op Instagram moet je het algoritme zien te verslaan. Ook op dit platform kun je jouw doelgroep bereiken met gerichte content en advertenties. De combinatie van sterke content, beschrijvingen en hashtags zorgen samen voor de beste resultaten.

Facebook Marketing

Tussen alle berichten en updates in de feed wil je dat jouw bedrijf opvalt. Op Facebook heb je de mogelijkheid om je doelgroep te bereiken door middel van gerichte content én Facebook Ads, adverteren op Facebook. Een ervaren social media specialist weet de juiste doelgroepen te genereren en te gebruiken in combinatie met de juiste foto’s, video’s en marketing teksten zodat je jouw doel wel bereikt.

YouTube Marketing

Het platform YouTube biedt de gouden kans om jouw product of dienst met bewegend beeld en geluid te laten zien. Je stapt als het ware de huiskamer van jouw doelgroep binnen en legt zo een sterke connectie.

In een video heb je de ideale mogelijkheid om dieper in te gaan op je product, de voordelen duidelijk te weergeven en gedetailleerde informatie te bieden. Dat kan in de vorm van video’s op je eigen kanaal, maar ook in de vorm van YouTube ads.

LinkedIn Marketing

De ideale plek om online zakelijk te netwerken is LinkedIn. Dit platform past dan ook beter bij business to business doelstellingen. Hier komen sterke teksten, sprekende foto’s en video’s samen en laat je zo aan jouw B2B doelgroep duidelijk zien wat je allemaal te bieden hebt.

Pinterest Marketing

Pinterest is hét social media kanaal om inspiratie op te doen. Op dit social media showcase je hoe jouw product bijdraagt aan het perfecte plaatje dat consumenten hier zoeken. Hier deel je dan ook prachtige eindresultaten, creatieve tips en meer inspiratie.

Twitter Marketing

Op Twitter heb je 280 tekens per bericht om jouw boodschap over te brengen; elk woord telt. Laat die woorden dus spreken! Kort maar krachtig is op dit platform het sleutelwoord. Twitter is daarnaast ook een uitstekend platform om als verlengstuk van klantenservice te gebruiken.

Vind de beste Social Media Marketeer​ voor jouw project

Social media marketing doelen en strategieën

Content die scoort, dat is waar we voor gaan. Op elk social media kanaal wordt content op een andere manier uitgelicht. Social media uitbesteden is dan ook maatwerk. De content moet jouw doelgroep aanspreken, jouw bedrijf representeren en perfect in het grotere plaatje van de marketing strategie passen. Daar zorgen onze social media experts voor.

Ervaren social media experts

Overweeg je om jouw social media uit te besteden of zoek je hulp om van jouw kanalen de beste marketing tools te maken? Onze social media marketeers hebben alle kennis en vaardigheden in huis jouw doelen te bereiken.

We staan je graag te woord om meer informatie te bieden. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op. Elke vraag is welkom!

Zo werkt het

Omschrijf je project

Vertel ons wat je zoekt en wat je wensen zijn.

Vul je bedrijfsgegevens in

Zorg ervoor dat we je kunnen bereiken.

Wij doen de rest

Wij matchen je met de beste marketeer uit ons netwerk.

cta arrow v3 600p

Vind de beste Marketeer voor je project

Zo werkt het

Omschrijf je project

Vertel ons wat je zoekt en wat je wensen zijn.

Vul je bedrijfsgegevens in

Zorg ervoor dat we je kunnen bereiken.

Wij doen de rest

Wij matchen je met de beste marketeer.

Marketeer inhuren

Meer informatie over